Оборудване

1. Somero Laser Screed SXP

Машина за изтегляне на ниво и вибриране на бетоновата смес - уникална иновация за бетонови настилки; много високо качество и производителност.

Изключително прецизна система за лазерно нивелиране на горната повърхност на бетоновата смес позволява да се достигнат много малки отклонения от нивото, добра равнинност и изпълнение на настилки с двустранен наклон. Вградения вибратор позволява много силна площна вибрация, така че да не остане невибриран участък или недобре разрпределена бетонова смес между армировката.

2. Dosobox Maccaferri SC99/3

Машина за равномерно вкарване на метални фибри в бетоновата смес.

Машина с въздушно всмукване на фибритe и тяхното вкарване в бетоновата смес една по една.  По този начин се постига максимално балансирана матрица на бетонната смес.

3. Двойни и единични роторни заглаждачи

Машини за подравняване и заглаждане на бетоновата настилка.

Осигуряват добрия краен външен вид и равнинност на шлайфаната бетонова настилка.  Наличието на добри оператори на тези машини дава здравината и вида на настилката които печелят инвеститорите и инженерите.

4. Schwamborn DSM 800S

Машина за диамантено полиране на бетон - модерното решение  за професионално шлайфане на големи площи.

Мощен мотор и система за задвижване с тих старт на двигателя осигурява висока производителност и удобство на оператора. Уникалния  Drive-Overload съединител предпазва диска и инструменти от  ударно натоварване, когато се придвижва по пода.

5. Schwamborn DSM 430 SL

Машина за полиране на бетон.

Триглава шлифовъчна машина за работа на малки площи за премахване на  покрития, подовите остатъци, шлайфане и полиране на бетон, мозайка и каменни подове. Лесна за работа и безопасност за експлоатация. Прекъсване на връзката на задвижващия агрегат от шасито опростява транспорт по стълбите и в превозни средства.

6. Schwamborn ES 420S

Машина за почистване и полиране на бетон

Многофункционална машина за почистване и поддържане на твърди подови настилки и подови подготовка и обновяване. Това го прави особено подходящ  за интериорни дизайнери, училища, хотели.

7. Schwamborn EU 430

Машина за почистване и полиране на бетона

Супер бъзро движеща се машина за полиране до гланц на всички видове твърди подови настилки. Автоматичния пад с понижаващ / повдигащ механизъм и гъвкава подложка, направляващата системата осигурява пълен контакт на подложката с пода и невероятни резултати за полиране.

8. Schwamborn BEF 301

Машина за фрезоване на бетон

Машина , която фрезова бетон и замазка и се справя с по-големи области. Точно регулиране на дълбочината на фрезоване и двустепенен задвижващ механизъм за да осигури икономичност и професионален резултат.

9. Bosch GAS 50

Прахосмукачка

Професионална, универсална и компактна прахосмукачка. Мощност 1200W. Продължителна сила на изсмукване чрез Plus-clean. Вместимост - 50 литра. Автоматичен пуск при включване. Плавно пускане. Автоматичен стоп при напълване с вода.

10. Kress 1400 RSEA

Индустриална прахосмукачка

Прахусмукачка за мокро и сухо почистване Крес 1400 RS EA SET1400W. Автоматично почистване на филтъра чрез вибрационна работа на прахосмукачката и електроинструмента. Допълнителен контакт за паралелна работа на прахосмукачка и електрически инструменти, 2 степени на засмукване на турбината.

11. Schwamborn STS 110

Индустриална прахосмукачка

Мощна прахусмукачка създадена за нуждите на индустрията. Използва се за почистване на силно замърсени големи площи. Максимална безопасност при високи нива на прах.

12. Водоструйка Karcher HD 10/23 S Plus

Професионална водоструйка от висок клас с четири-полюсен нискооборотен ел. двигател с водно охлаждане. Трибутална аксиална помпа с метало-керамични бутала. Вграден резервоар за почистващ препарат с дозиращ вентил. Предназначен за работа при високо натоварване.