ПВЦ подови

Монтажни ПВЦ плочи се исклучително флексибилно решение за многу случаи. Се претпочитуваат за места со потреба од дополнителната отпорност, места со голем и густ сообраќај. Тие се погодни за да се оптоварат со сообраќај веднаш по поставувањето и нема рестриктивни барања за поставување, како кај другите видови подови.